close
Pentolt Kft.
Pentolt Kft.
Név Beosztás E-mail
Mátyás Iván ügyvezető igazgató ivan.matyas(kukac)pentolt.hu
Stadler Miklós ügyvezető igazgató miklos.stadler(kukac)pentolt.hu
Kinpán József ügyvezető igazgató jozsef.kinpan(kukac)pentolt.hu
Zbrás Imre szervíz műszaki vezető imre.zbras(kukac)pentolt.hu
Telephelyünk címe: 1031 Budapest, Nimród u.3.
Telefon: +36 1 250 8686
Fax: +36 1 250 8687
E-mail: info(kukac)pentolt.hu
Kapcsolat
Új Magyarország Fejlesztési Terv

Karbantartási dokumentumok letöltése

EnglishMagyar
Babyphone
A családbarát szállodáknak az alapvető szolgáltatásokon túl ma már számos pluszt illik nyújtani. Így például nagy pozitívumként értékelhetik a vendégek azt is, ha a hotel biztosítja, hogy a szülők nyugodtan és szabadon élvezhessék a pihenést addig is, míg csemetéjük az igazak álmát alussza. Ezt kínálja a Babyphone. Ausztriában számos hotelben működik már ilyen rendszer, a határhoz legközelebb például Lutzmannsburgban, három hotelben is. Már Magyarországon a Kolping Hotel szolgáltatásai között is találkozhtunk vele.

De lássuk, hogyan néz ki mindez a gyakorlatban.cbh-tischversion-frei

Ha a gyermek felsír, a készülék azt érzékeli, és hívja az előre beprogramozott telefonszámot. Az adott telefonról egyébként is bármikor bele lehet hallgatni a gyermek szobájába, hogy minden rendben van-e. A Babyphone képes arra is, hogy vészriasztást adjon egy második, szintén előre beprogramozott számra. A készülék nagy hatótávolságú, és vészhívó gombbal is rendelkezik, melyet például a szobában hagyott nagyobb gyermek, vagy idős személy is tud használni.

A riasztási folyamatot és az általános beállításokat számítógépes program segítségével végzik el a forgalmazók helyben, vagy telefonhálózaton keresztül távolról. Ezt az üzembe helyezéskor kell megtenni. A beépített csúcsminőségű akkumulátor akár 48 órás hálózati feszültség kiesést is képes áthidalni, s a készülékhez egyéb érzékelő is kapcsolódhat, mely révén nemcsak a zajszint emelkedésekor jelez a gép, hanem a megadott érzékelő működésbe lépésekor is, pl. füst esetén.

Ha ugyanazt a készüléket különböző szobákban használják, az asztali változatot ajánlják, ha a készüléket fix módon kívánják telepíteni, a fali megoldás a praktikusabb.

A Babyphone német gyártójának magyarországi képviseletét a Pentolt Kft. látja el. Cégünk a termékek kereskedelmi és műszaki támogatását is teljeskörűen vállaja, így nem csak az értékesítés, a dokumentáció, a beüzemelés tartozik hozzánk, hanem az ezt követő műszaki, kezelési tanácsadás, a helyszíni szervíz, a garancia és a javítás is.